THE EXCLUSIVE PROJECTS

DUTCH ROYALS PART­NERS

exclusive builders

Samen maken wij Nederland nóg groter!

Dutch Royals

 

Dutch Royals

Samen maken wij Nederland nóg groter!

Arnhem (Central train station),
The Netherlands

De Partners van Dutch Royals

 

Om onze opdrachtgevers in Dubai, Rusland en de voormalige Sovjetrepublieken optimaal tevreden te stellen, werkt Dutch Royals uitsluitend samen met bouwkundigen van topkwaliteit. Als Nederlandse architect, aannemer, constructeur, projectleider of andere bouwkundige specialist kunt ook u zich aansluiten bij dit selecte gezelschap. Dankzij een lidmaatschap van Dutch Royals kunt u uw netwerk sterk uitbreiden en uw naamsbekendheid in het buitenland vergroten. Wij bieden u zodoende de kans om letterlijk grenzen te verleggen. Concreet houdt dit het volgende in:

 

  • U krijgt het exclusieve recht om minimaal twee keer per jaar een offerte uit te brengen op een gerenommeerd project van één van onze buitenlandse opdrachtgevers.
  • Wij verzorgen voor u de complete projectbegeleiding en nemen u de volledige documentatie, vertalingen en contractuele verplichtingen uit handen.
  • Wij organiseren voor u geregeld seminars met interessante sprekers uit binnen- en buitenland.

 

Kortom, als u vooruit wilt met uw organisatie en wilt bijdragen aan aansprekende buitenlandse bouwprojecten, is een lidmaatschap van Dutch Royals een eerste belangrijke stap op weg naar internationaal succes!