THE EXCLUSIVE PROJECTS

OP­DRACHT­GEVERS

exclusive builders

De Opdrachtgevers van Dutch Royals

Dutch Royals

 

Dutch Royals

Samen maken wij Nederland nóg groter!

Rotterdam (Market hall),
The Netherlands

De Opdrachtgevers van Dutch Royals

 

Dutch Royals richt zich voornamelijk op opdrachtgevers in Dubai, Rusland en de voormalige Sovjetrepublieken. Deze regio's kenmerken zich door een sterke economische groei, waardoor er een grote behoefte is aan buitenlandse bouwkundige expertise. De expansie in deze kapitaalkrachtige regio's komt onder meer tot uiting in een uitermate dynamische bouwactiviteit, uiteenlopend van luxe particuliere woonhuizen en villa's tot kantoren, winkelcentra en bedrijfspanden met een exclusieve uitstraling.

 

Als één van de rijkste en snelst groeiende steden ter wereld is Dubai - tevens hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten- een eldorado voor buitenlandse en dus ook Nederlandse bouwkundige specialisten. Ook in Rusland en de bijbehorende voormalige Sovjetrepublieken is er een toenemende vraag naar bouwkundigen van topkwaliteit.

 

Dutch Royals heeft als geen ander de expertise in huis waarnaar opdrachtgevers in deze veelbelovende regio's op zoek zijn. Wij laten de ervaring en knowhow van onze architecten en projectleiders naadloos aansluiten op de bouwpraktijk van onze gerenommeerde internationale opdrachtgevers. Met exclusieve en spraakmakende projecten bouwt Dutch Royals mee aan de toekomst van deze sterk florerende regio's!