THE EXCLUSIVE PROJECTS

NEDER­LANDSE BOUW­KUNDE

exclusive builders

Grensverleggende Nederlandse bouwkunde

Dutch Royals

 

Dutch Royals

Samen maken wij Nederland nóg groter!

aannemers Amsterdam (The Eye film museum), The Netherlands

Grensverleggende Nederlandse bouwkunde

 

Wereldwijd staat de Nederlandse bouwkunde hoog aangeschreven. Al sinds eeuwen is de Nederlandse bouwkunde grensverleggend en drukken Nederlandse bouwkundigen hun stempel op de internationale architectuur. Tal van beeldbepalende gebouwen en monumenten in binnen- en buitenland zijn hiervan het levende bewijs. Veel historische verworvenheden zijn te danken aan de creativiteit, originaliteit en expertise van Nederlandse bouwmeesters.

 

Ook heden ten dage heeft het imago van de Nederlandse bouwkunde nog steeds niets aan kracht ingeboet. Veel bouwkundige innovaties, die inmiddels hun weg hebben gevonden over heel de wereld, vinden hun oorsprong in Nederland. Door constant initiatief te nemen met gebruik van de nieuwste technieken, loopt Nederland qua grensverleggende bouwkunst tot op de dag van vandaag internationaal voorop.

 

Dutch Royals is de verbindende schakel tussen deze twee werelden en brengt Nederlandse bouwkundigen en buitenlandse opdrachtgevers met elkaar in contact. Hierdoor wordt de naam en faam van de Nederlandse bouwkunde wereldwijd nóg verder versterkt.